april 2015

door redactie

Nieuwe danscursus

Dansinstituut WALKIERS start een nieuwe cursus ‘alle dansen’. U leert in de basiscursus 8 dansen: quickstep, trage wals, tango, vlugge wals, cha-cha-cha, jive (=swing), disco-swing en salsa.
Gratis proefles voor beginners op woensdag 6 mei van 20 tot 22 u.

Lees meer...

door redactie

Pintpongers

De Zonderschotse Pintpongers vieren in 2015 hun 10de verjaardag. Vorige zaterdag beleefden zij dan ook hun tiende clubkampioenschap.

Lees meer...

door redactie

Energietour

Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom komt het Vlaams energiebeleid toelichten. Dit zal o.a. gebeuren tijdens een gespreksavond in cc Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. 

Lees meer...

door redactie

Taalcarrousel

Taalcarrousel is een gratis intercultureel praatcafé waarbij Nederlandstaligen en mensen met het Italiaans als moedertaal elkaars taal beter leren spreken. Je praat afwisselend in het Nederlands en Italiaans over dagelijkse dingen zoals familie, hobby’s, voeding, cultuur, … en helpt zo elkaar.

Lees meer...

door redactie

Uniek erfgoed voor Open Monumentendag - oproep

Is jouw prachtig herenhuis de moeite waard om te bezoeken, vertel je graag over jouw passie voor die oude fabriek of wil je mensen dat unieke erfgoedlandschap laten ontdekken? Meld je dan per mail aan bij Herita, de organisator voor Open Monumentendag, en bouw samen met Herita aan het grote monumentenfeest. Inschrijven kan nog tot 11 september.

Lees meer...

door redactie

Samenaankoop groene energie

Het gemeentebestuur beslist om deel te nemen aan de 6e editie van de provinciale samenaankoop voor energie. De vorige samenaankopen hebben aangetoond dat een aanzienlijke besparing op de energiefactuur mogelijk is. De samenaankoop heeft betrekking op aardgas en groene stroom, waardoor ineens een bijdrage aan de verlaging van de CO2-uitstoot wordt gerealiseerd.

Lees meer...

door redactie

Infosessie slaapwel

Word je regelmatig wakker 's nachts of kan je 's avonds moeilijk in slaap vallen? Kamp je met slapeloze nachten? Dan heb je misschien last van een slaapprobleem. Wanneer we niet uitgerust zijn, reageren we prikkelbaar en kunnen we ons moeilijk concentreren. Een goede nachtrust is essentieel om je overdag fit te voelen.

Lees meer...

door redactie

Street art voor 1 dag

Het soms wat saaie straatbeeld heeft dringend nood aan een update! Laat je creatief gaan en ga aan de slag met krijttekeningen, 3D-installaties en zelfgemaakte graffitistickers.

Lees meer...

door redactie

Vastgeroest in je job?

De Braam vzw organiseert een infosessie "Vastgeroest in je job" op dinsdag 21 april van 19 tot 21 u. in De Braam vzw, grote Braamstraat 8D, Heist-op-den-Berg.
Deze infosessie is opgezet naar mensen die ontevreden zijn in hun huidige job en die meer uit hun loopbaan willen halen.

Lees meer...