september 2014

door redactie

Voedingssalon

Het voedingssalon is dit jaar voor de 85ste keer te gast in Brussels Expo. 16 dagen lang zal het een paradijs zijn voor lekkerbekken en fijnproevers. U heeft de gelegenheid om aan de talrijke kraampjes te proeven van de culinaire hoogstandjes en van de lekkernijen. Ook mode, verzorging, wonen en wellness komen uitgebreid aan bod.
Op 14 oktober organiseert kvlv Hulshout hier een uitstap naar. Iedereen kan meerijden en dit voor de prijs van 15 euro per persoon (bus en inkom). Opstapplaatsen naargelang de inschrijvingen:
9 u.: Westmeerbeek kerk
9.05 u.: Hulshout pastorij
9.15 u.: Heist-op-den-Berg sporthal.
Inschrijvingen (en vooraf betalen) kan bij Viviane, Booischotseweg 39 te Hulshout. Inlichtingen Viviane: 0474 94 46 02.

Lees meer...

door redactie

Pot Luck Gezinsbrunch

KVLV-Schriek organiseert op zondag 19 oktober een Pot Luck Gezinsbrunch met crea-activiteiten voor jong en oud, van 9.30 tot 13 u. in de parochiezaal, Leo Kempenaersstraat 16 te Schriek.

Lees meer...

door redactie

Toneel: De Pruimelaarstraat

Weldra gaat bij Tejater Aventoe uit Wiekevorst de nieuwste productie " De Pruimelaarstraat" in premiere.
Voorstellingen op 18-21-25 en 26 oktober telkens om 20 u. in PZ Wiekevorst!

Lees meer...

door redactie

Kaarttornooi

Naar jaarlijkse gewoonte start weldra het KWB Wiekevorst kaarttornooi “Slagen halen”, gespreid over 10 speelavonden en een slotavond met prijsuitreiking.
Deze kaartavonden gaan door in het Gildenhuis van Wiekevorst.

Lees meer...

door redactie

Toneel: Pak de poen!

Toneelkring ‘De Broeders’ speelt "Pak de poen!".
Na ‘Een vreemd (vrouwen)koppel’ van Neil Simon kiezen we bij Toneel ‘De Broeders’ weer voor een dolle komedie, origineel geschreven door Ray Cooney: ‘Pak de poen’ (‘Funny money’, 1994).

Lees meer...

door redactie

Leer gratis reanimeren!

Jaarlijks krijgen 10 000 mensen in België een hartstilstand. Minder dan 10% van hen kan het verder vertellen. Nochtans zou meer dan de helft van de slachtoffers kunnen overleven als iemand snel start met reanimatie en defibrillatie…

Lees meer...

door redactie

Toneel: De kreupele van Inishmaan

Het is weer bijna zover! Toneelkring Pikuurtje staat weer op de planken. In oktober brengt Pikuurtje "De kreupele van  Inishmaan".
Een rauwe komedie met zwarte humor, harde levenslessen en een sprankje hoop op een beter leven.

Lees meer...

door redactie

Fotografiecircuit

CC Zwaneberg organiseert van 5 september tot 7 oktober samen met fotografiecircuit Vlaanderen een tentoonstelling in de traphal van het CC. Doelgroep zijn jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

Lees meer...

door redactie

70 jaar lief en leed

Leander Laenen en Maria Vervoort vieren hun 70-jarig huwelijk samen met hun drie kinderen Giselle, José en Eddy. juni 1944 - juni 2014.

Lees meer...

door redactie

100 jaar H.-Hartparochie

Het parochieteam, het organisatiecomité Stase feest 100 jaar parochie en alle verenigingen van Heist-station vieren 100 jaar H.-Hartparochie.

Lees meer...

door redactie

Move your body

Ben je ’s avonds graag thuis. Heb je overdag nog tijd vrij en zoek je ontspanning in een leuke sfeer samen met nog vele anderen. Wel dan kennen wij het antwoord! Kom naar de lessen van “move your body”. Ritmisch bewegen op hedendaagse muziek afwisselend met eenvoudige lenigheidsoefeningen voor het hele lichaam.
De lessen starten op donderdag 4 september. Deze gaan telkens door van 9u00 tot 10u00 in de sporthal te Hulshout. Iedereen van harte welkom.
Info Christiane kvlv Hulshout: 0479/418394

Lees meer...

door redactie

Line-dance

Dinsdagavond, 16 september, start KVLV Hulshout terug met de lessen line-dance. Dit telkens van 19u30 tot 21u00 in de sporthal te Hulshout. In een gezellige sfeer wordt er gedanst op country en non country muziek.
Regelmatig worden er herhalingslessen ingelast zodat iedereen voldoende de tijd heeft om de pasjes onder de knie te krijgen. Iedereen van harte welkom.
Info Francine kvlv Hulshout: 0496-26 29 61

 

Lees meer...

door redactie

Country dansen

De Black Roses Country dansgroep organiseert elke donderdagavond country dansen van 19 tot 22 u. te Booischot.
In een ontspannen sfeer en iedereen is van harte welkom in de parochiezaal Ter Laken 4, achter de kerk.

Lees meer...

door redactie

Lezing: Het Chinese denken

Het Chinese denken verschilt in heel wat opzichten van ons Westers denken. Tijdens deze lezing worden de basisprincipes van het Chinese denken toegelicht op maandag 15 september om 20 u. in de cursusruimte van cc Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Lees meer...

door redactie

Koormis

Het Sint- Ceciliakoor Putte brengt een koormis op 7 september om 10.30 uur met Christel Embrechts.

Lees meer...

door redactie

Berthoutwandeling

De KWB van Hallaar nodigt hierbij alle wandelliefhebbers uit om op zondag 14 september naar Hallaar af te zakken om deel te nemen aan de 8de KWB-Berthoutwandeling.
Wandelen zit in de lift, is een leuke vrijetijdsbezigheid en bovendien nog gezond ook. Reden genoeg om op één of meer van onze wandelparcours te komen genieten van de rust, de adembenemende natuur en de prachtige omgeving.

Lees meer...