april 2014

door redactie

Toneel: Cindy's Wals

Joker Producties presenteert "Cindy's Wals", een nieuwe intrigekomedie van Frank Deckers.

Lees meer...

door redactie

praatcafé voor ouders van kinderen met een handicap

Inclusief H vzw organiseert in samenwerking met het OCMW van Heist-op-den-Berg een praatcafé voor ouders van kinderen met een handicap op donderdag 24 april van 20 tot 22 u. in theatercafé Het Derde Bedrijf, cc Zwaneberg, Cultuurplein 1 te Heist-op-den-Berg.

Lees meer...

door redactie

Erfgoeddag

Op zondag 27 april gaat over gans Vlaanderen de jaarlijkse Erfgoeddag door met als thema ‘Grenzeloos’. Heist-op-den-Berg herdenkt dit jaar twee verjaardagen die nauw aansluiten bij dit thema, nl. de 150e verjaardag van de spoorlijn Antwerpen-Aarschoten 50 jaar immigratie.

Lees meer...

door redactie

Cursus Electrische Fietsen

OKRA Beerzel organiseert een workshop Elektrisch Fietsen.

Lees meer...

door redactie

Jobinfodag Politie m/v

De politiezones Berlaar-Nijlen, Lier en Heist zullen op zaterdag 26 april de handen in elkaar slaan om opnieuw een  jobinfodag te organiseren om nieuw geüniformeerd talent aan te trekken.

Lees meer...

door redactie

De Groote Oorlog

Precies honderd jaar geleden in 1914 begon WERELDOORLOG 1.
Ter gelegenheid van deze verjaring organiseert de Oudstrijdersbond van Wiekevorst een tentoonstelling . Unieke foto’s en dagbladartikelen uit die tijd zullen u terugvoeren naar een periode die voor ons land en voor de bevolking een van de verschrikkelijkste episodes in onze geschiedenis is geweest.
Deze tentoonstelling vindt plaats in het Gildenhuis te Wiekevorst op zondag 27 april van 10 tot 17 uur. U kan er ook genieten van een frisse drank en kleine snacks aan economische prijzen.
De toegangsprijs bedraagt 2 euro (gratis voor kinderen tot 12 jaar).

 

Lees meer...

door redactie

Politiebericht

Politie Putte - Op 25 maart is er op het gemeenteplein te Putte een "knuffeldiefstal" geweest.
Bij knuffeldiefstallen vragen de verdachten, meestal vrouwen, de weg of om iets eenvoudigs te doen. Als dank geven ze dan een knuffel waarbij ze van de afleiding gebruik maken om stiekem iets te stelen van het slachtoffer zoals geld of juwelen.

Lees meer...