juli 2011

door redactie

Uitbreiding Woonzorgcentrum

WZC Heilige Familie te Heist-op-den-Berg, ook gekend als ‘het oud moederhuis’, is gestart met de uitvoering van zijn uitbreidingsplannen.

Lees meer...

door redactie

Vrijetijdswinkel

Heist-op-den-Berg - Woensdagavond heeft Heist een spiksplinternieuw toeristisch infokantoor geopend. Bij uitbreiding zal het kantoor uitgroeien tot een vrijetijdswinkel.

Lees meer...

door redactie

Gezinnen besparen

Heist-op-den-Berg - 23 gezinnen uit Heist-op-den-Berg namen deel aan de Energiejacht, een initiatief van de Bond Beter Leefmilieu, waarbij jacht gemaakt wordt op energievreters in huis. Samen bespaarden de Heistenaren 8,85%.

Lees meer...

door redactie

Compostschooljaar

Putte - De Putse scholen hebben het voorbije schooljaar opnieuw heel wat aandacht geschonken aan afvalpreventie en in het bijzonder aan composteren. Uit dank voor hun inzet krijgen de scholen een attentie van het gemeentebestuur en verdienen ze het compostlogo van ‘Ik leef verstandig’.

Lees meer...

door redactie

Ferenz gaf aftrap

Heist-op-den-Berg - Woensdagavond was een feestdag voor Ferenz Van Dijck, de tienjarige jongen uit Berlaar, die vorig jaar door een vrachtwagen gegrepen werd langs de Liersesteenweg, heeft de aftrap gegeven van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen KSK Heist en SK Lierse.

Lees meer...

door redactie

Wegen scheiden

Heist-op-den-Berg - Gisterenavond hebben de voorzitters van CD&V Hans Coppens en Marc Van Esbroeck van N-VA bekend gemaakt dat zij volgend jaar niet samen in kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan maar afzonderlijk de kiezer tegemoet gaan.

Lees meer...

door redactie

Fietspadenaudit

De gemeente Heist-op-den-Berg werd geselecteerd om deel te nemen aan een proefproject dat werd opgezet door het Vlaamse gewest en de Fietsersbond vzw om de kwaliteit van de fietspaden te controleren.

Lees meer...

door redactie

Onderhoud gewestwegen

Heist-op-den-Berg - De gemeente Heist heeft het onderhoud van de gewestwegen op het grondgebied Heist in eigen handen genomen.

Lees meer...

door redactie

Gust Wyns overleden

Heist-op-den-Berg - Gust Wyns is in zijn woning langs de Stationsstraat overleden. Deze geboren en getogen Heistenaar was 88.

Lees meer...

door redactie

De Zomer van Balder

Tijdens de zomer kan je elke woensdagvond genieten van deze sfeervolle openluchtconcerten voor jong en oud.

Lees meer...