augustus 2013

door redactie

CC Zwaneberg zoekt vrijwilligers

CC Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Maar in de praktijk blijkt de weg voor sommigen met drempels bezaaid. Het cultuurcentrum van Heist-op-den-Berg wil dan ook extra inspanningen doen om bepaalde doelgroepen vlotter toegang te bieden tot het aanbod... 

Lees meer...

door redactie

REF'S: wat is dat?

Omzeggens alle voetbalsupporters zijn het hieromtrent roerend eens: zonder scheidsrechters zijn er geen wedstrijden meer mogelijk...

Lees meer...

door redactie

Changez

Het Heists Kamertoneel vzw presenteert "Changez" van Bart Spaey.

 

Lees meer...

door redactie

Van Alvenberg tot Zwalperland

Eind oktober rolt het magistrale boek “Van Alvenberg tot Zwalperland” van de hand van meester-schrijver René Patteet van de persen. Dit prachtige werk, uitgegeven in groot formaat (A4 met als afmetingen 21 cm. op ca. 30 cm), voorzien van een harde cover en gedrukt op glanzend papier 130 gram, komt ongetwijfeld aan een behoefte tegemoet. 

Lees meer...

door redactie

Schriek voetbalt op Heist

In de reeks 1e provinciale zal KSV Schriek op zondag 8 september een voetbalmatch spelen tegen KFCO Beerschot-Wilrijk. Als deze wedstrijd in Heist-op-den-Berg doorgaat, verplicht burgemeester Vleugels de match te organiseren op de terreinen van het gemeentelijke openluchtsportveld aan de Lostraat, waar ook K.SK Heist zijn matchen organiseert. 

Lees meer...

door redactie

Super Balder is terug...

De nieuwe Super Balder 2013 is binnenkort in primeur te proeven op Ping Pong Kermis, de mosseldriedaagse van tafeltennisclub Dylan Berlaar. 

Lees meer...

door redactie

Peterschapscontract

Putte - Sinds enige tijd zijn de gemeentelijke diensten bezig met de regularisatie van de vier begraafplaatsen. Vorig jaar hebben heel wat nabestaanden de concessie van het graf van hun familielid verlengd of in orde gebracht. Nadat de werken op de vier begraafplaatsen, met name het verwijderen van de niet in orde gestelde graven in 2012 plaats vonden, werden een aantal graven toegewezen voor peterschap, voor het lapidarium of erkend als gemeentelijk monument.

Lees meer...

door redactie

Textielinzameling

Putte - het gemeentebestuur van Putte schenkt 750 euro aan vzw De Regenboog.

 

Lees meer...

door redactie

Averegtenalarm

Binnen het provinciebestuur circuleren er allerlei plannen voor het Groendomein de Averegten. 

Lees meer...