juli 2015

door redactie

KWB Itegem gaat zomerfietsen

Elke woensdagavond tot en met 19 augustus. Vertrek Van Gansackerplein te Itegem om 18.30 u. Wij streven naar een tocht van ongeveer 30 km. En trachten naar een gemiddelde van 16 km/u te gaan.
Iedereen welkom.  (en ’t is gratis)

Lees meer...

door redactie

10-puntenplan Groen Heist-op-den-Berg

Tegen 2020 wil onze gemeente 20% minder CO2 uitstoten dan in 2011. Dit door zuiniger om te springen met energie en in te zetten op hernieuwbare energie. Een klimaatactieplan met onder andere een nulmeting en een resem acties werd opgesteld en goedgekeurd. Groen Heist-op-den-Berg is blij met deze stap naar een milieuvriendelijke gemeente.

Lees meer...

door redactie

Fly-In modelvliegclub

Fly-In
Naar goede traditie organiseert modelvliegclub M.A.S.H. uit Wiekevorst zijn jaarlijkse Fly-In tijdens het eerste weekend van juli. Dit betekent dat voor dit jaar de data zijn vastgelegd op zaterdag 4 en zondag 5 juli.

Lees meer...

door redactie

zomerschilderdagen

Zomerschilderdagen in Lier en het Pallieterland
Schilderen in open lucht op mooie plekjes in de regio

Elke dinsdag van juli en augustus krijgen kunstenaars de kans om op een mooie locatie aan het werk te gaan. Tekenen, aquarellen of schilderen met olieverf, het kan allemaal. Ieder brengt zijn eigen materiaal mee en uit zijn creativiteit op persoonlijke wijze. Er worden geen lessen gegeven, waardoor een heel ontspannen sfeer ontstaat die de interactie tussen de kunstenaars bevordert.

Lees meer...