december 2014

door redactie

Sportelgemeente 2014

Heist-op-den-Berg werd verkozen tot Sportelgemeente 2014.

Lees meer...

door redactie

Controles Parkeerplaatsen voor personen met een handicap

Naar aanleiding van de internationale dag voor personen met een handicap (op 3 december) hield politiezone Heist tussen 1 en 7 december extra controles op het gebruik van parkeerplaatsen voor personen met een handicap. 

Lees meer...

door redactie

2.552 kg afgedankte elektro

Heist-op-den-Berg - Afgelopen weekend (15 en 16 november) organiseerde Recupel zijn nationale inzamelactie Recupel on Tour in Heist-op-den-Berg. Via dit initiatief werkt Recupel samen met lokale intercommunale IOK en de Kringwinkel om afgedankte elektro-apparaten in te zamelen. Tijdens de inzamelactie in Heist-op-den-Berg zamelde Recupel 2.552 kg afgedankte toestellen in. 

Lees meer...

door redactie

Op zoekt naar vrienden

Het Dolhuis is het laatste overblijfsel van de oorspronkelijke gebouwen van het Sint-Augustinusrusthuis en dus een uniek en waardevol stukje erfgoed van Berlaar. Het is een tastbare herinnering aan meer dan 100 jaar ouderenzorg in onze gemeente. Al meer dan 20 jaar zet de gelijknamige vzw zich daarom in voor de renovatie, het onderhoud en de uitbatingvan dit monument. Met dit doel voor ogen stelt ze ’t Dolhuis ter beschikking voor socio-culturele activiteiten, vergaderingen, recepties en feestjes.

Lees meer...

door redactie

Indoor petanque

Geen weer meer om buiten petanque te spelen? Geen nood, de sport- en seniorendienst bieden een oplossing voor de Heistse seniorenverenigingen. Vanaf nu is het mogelijk om indoor petanque te spelen in De Sporthal.

Lees meer...

door redactie

Oxfam cadeaudagen

In het warme, sfeervolle interieur van Oxfam Wereldwinkel Putte kan je ook dit jaar weer terecht voor eerlijke, originele cadeautjes.

Lees meer...

door redactie

Fruitbomen snoeien

Deze cursus gaat over het snoeien en bemesten van streekeigen steenfruit, pitfruit en fruithagen.

Lees meer...