string(1) "i" string(1) "n" string(1) "f" string(1) "o" string(1) "@" string(1) "b" string(1) "a" string(1) "d" string(1) "m" string(1) "i" string(1) "n" string(1) "t" string(1) "o" string(1) "n" string(1) "k" string(1) "l" string(1) "u" string(1) "b" string(1) "b" string(1) "e" string(1) "r" string(1) "l" string(1) "a" string(1) "a" string(1) "r" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e" News and updates - Reklameklokje

september 2015

door redactie

Open boomgaard

Van zonsopgang tot zonsondergang op 4 oktober staat de boomgaard POMONA BELGICA voor iedereen open. Tientalle oude fruitsoorten op diverse boomvormen: van fruithagen en struikvorm tot half- en hoogstam staan in diverse boomgaardtypen aangeplant. Verder kan iedereen kennismaken met fruitkooien voor kleinfruit alsook met een ruime collectie steenfruit: perziken en pruimen.
Ook de ecologische moestuin met diverse oude en moderne groenten staat voor iedereen open naast de grote boerderij-bloementuin.
Het geheel van meer dan 2ha wordt volledig ecologisch beheerd.

Lees meer...

door redactie

Woshkoor: Brood en Rozen

Op 14 februari blies het WOSHkoor 35 kaarsjes uit. 35 kaarsjes voor 35 jaar zingen tegen armoede en onrecht, tegen oorlog en geweld, over verzet, liefde en hoop. Liederen uit de hele wereld. Stem geven aan wie waar ook ter wereld opkomt om het rad anders te doen draaien.
Bij 35 jaar WOSHkoor hoort ook een nieuw concert: “Brood en Rozen”.

Lees meer...

door redactie

JNM, je beestigste jeugdbeweging!

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu. Wees erbij op de startdag 2015!

Lees meer...

door redactie

Toneel: De Pruimelaarstraat

Tejater Aventoe uit Wiekevorst speelt na een succesvolle reeks vorig jaar nog een laatste reeks van "De Pruimelaarstraat". Een straffe mensenschets van Louis Van Dievel. Genomineerd voor de Libris literatuurprijs.
1972. Een schok gaat door de buurt als Staf Van Eycken de vampier van Muizen blijkt te zijn. Niet zonder gevolgen voor de hele straat zo blijkt.

Lees meer...

door redactie

Programmatie HKT

Programmatie 50e seizoen.

Lees meer...

door redactie

Berlaar voert snelheidszones in

In Berlaar rij je vanaf nu nergens nog sneller dan 70 km per uur. Het gemeentebestuur had al langer besloten het grondgebied in snelheidszones te verdelen en heeft recent ook de bijhorende zoneborden geplaatst. Het nieuwe systeem moet voor meer duidelijkheid zorgen.

Lees meer...

door redactie

Vernieuwing badmintonclub

Er waait een nieuwe enthousiaste wind door de badmintonklub van Berlaar! Jong of oud, iedereen is van harte welkom om zich eens goed te komen uitleven, recreatief of in competitieverband.
Meer info: www.badmintonklubberlaar.be voor alle uren en tarieven of mail naar info@badmintonklubberlaar.be.
Zoek je een sport die plezier, uitdaging, competitie, conditiewerking combineert? Dan is badminton voor jou de ideale sport!

 

Lees meer...

door redactie

Kijkdagen Dansinstituut WALKIERS

Dansinstituut Walkiers, Aarschotsesteenweg 2 te LIER organiseert kijkdagen op za 5  en zo 6 september, telkens om 20 u.
U kan de cursisten zien dansen, u krijgt de gewenste informatie en u ziet demonstraties van de populaire basiscursus, waarin  8 dansen aangeleerd worden: quickstep, trage wals, tango, vlugge wals, cha-cha-cha, jive (=swing), disco-swing en salsa.

Lees meer...

door redactie

Move your body

Heb je overdag nog tijd vrij en zoek je ontspanning in een leuke sfeer samen met nog vele anderen? Volg dan de lessen “move your body” in de sporthal te Hulshout. De lessen starten op donderdag 3 september. Deze gaan telkens door van 9 tot 10 u. Iedereen is van harte welkom. Info Christiane: 0479 41 83 94.

 

Lees meer...

door redactie

Line-dance

Dinsdagavond 1 september starten lessen line-dance, telkens van 19.30 tot 21u. in de sporthal te Hulshout. In een gezellige sfeer wordt er gedanst op country en andere muziek.
Regelmatig worden er herhalingslessen ingelast zodat iedereen voldoende de tijd heeft om de pasjes onder de knie te krijgen. Iedereen is welkom. Info Francine: 0496 26 29 61.

Lees meer...

door redactie

Zumba!

Ook zin om met jongeren te dansen op hedendaagse muziek waar pit in zit? Kom dan naar de lessen “zumba” die telkens doorgaan op maandagavond van 21 tot 22 u. in de sporthal te Hulshout. Ontspanning verzekerd!
Info Conny: 0494 98 29 03.

Lees meer...

door redactie

Voetballertjes gezocht

De jongste kapoenen van voetbalclub BO Beerzel zoeken nog voetballiefhebbers tussen 4 en 6 jaar om mee te komen trainen en voetballen.
Zie jij een sportieve uitdaging wel zitten? BO Beerzel nodigt alle jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar uit op een open training op de vrijdagen 4 en 11 september van 18 tot 19 u. Eén adres: Kattestraat 74 te Beerzel.
Info: 0473 36 12 06.

Lees meer...

door redactie

Bio-barbecue

De jaarlijkse BIO-BARBECUE van Natuurpunt Heist-op-den-Berg is weer in aantocht. Op zaterdag 12 september vanaf 17 u. zijn alle natuurvrienden welkom om te komen genieten van lekkere bio-groentjes en -vlees en zo de werking van Natuurpunt te steunen.

Lees meer...