JNM, je beestigste jeugdbeweging!

door redactie

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu. Wees erbij op de startdag 2015!
Van september tot juni organiseert deze bruisende jeugdbeweging fantastisch leuke activiteiten voor kinderen en jongeren met de focus op natuur en milieu! Samen trekken we de mooiste natuurgebieden in en laten we ons betoveren door de zotste waarnemingen. We nemen zelf een zeis of schop in de hand en maken ruimte voor natuur. Bovendien gaan we op een duurzame en milieuvriendelijke manier door het leven en proberen we anderen daar ook warm voor te maken.
En tijdens de zomermaanden? Dan genieten we samen met vrienden van de natuurpracht op afdelingskamp of op nationaal kamp, in binnen- of buitenland. 
PIEPERS (2e t.e.m. 6e leerjaar)
Hou jij ook zo van kampen bouwen, vlinders vangen, knutselen met voorwerpen uit de natuur, spelletjes spelen in het bos en leeftijdsgenootjes leren kennen? Dan is JNM zeker iets voor jou!
Kom eens proeven van JNM op de startdag van afdeling Hageland-Zuiderkempen of een andere afdeling dichter bij jou in de buurt.
INI’s (1e t.e.m. 4e middelbaar) en GROTEN (5e middelbaar tot 26 jaar)
Als ini mag je al wat meer en gaan we grotere uitdagingen aan. Denk maar aan een dagtocht in de Ardennen, een weekendje aan zee, kajakken, waarnemingscontest tegen andere afdelingen, … Bij afdeling Hageland-Zuiderkempen gaan ini’s en grote leden samen op activiteit en op kamp, een perfecte gelegenheid om dingen te leren van meer ervaren JNM’ers! Als groot lid kan je er ook voor kiezen om begeleider te worden van piepers of ini’s en in het bestuur van je afdeling te gaan.
Is dit iets voor jou? Kom dan zeker naar de startdag van afdeling Hageland-Zuiderkempen of een andere afdeling dichter bij jou in de buurt.
Zoek je een afdeling in je buurt? Kijk dan op www.jnm.be/in-je-buurt
STARTDAGEN JNMHageland-Zuiderkempen: zaterdag 26 september 2015
-PIEPERS: 9u30 tot 12u00, Abdijstraat te Scherpenheuvel-Zichem (tegenover de Abdij van Averbode)
-INI en GROOT: 14u tot 18, Adbijstraat te Scherpenheuvel-Zichem (tegenover de Abdij van Averbode)
Meer info: www.jnm.be/afdeling/hageland-zuiderkempen

Ga terug