Vrijwilligers gezocht

door redactie

Wereldwinkel altijd op zoek naar vrijwilligers.
Ook jij hebt wat in je mars! Kom bij ons je talenten ontplooien! Bij ons is alle talent welkom, want er zijn vele taken, en veel verschillende taken. Ieder van ons ontdekt hier zijn eigen mogelijkheden.
Oxfam-wereldwinkel Heist-op-den-Berg is altijd op zoek naar mensen met talent, met wat vrije tijd, met engagement, met hersenen, met ferme handen, met organisatorisch talent of met een goeie rekenknobbel. Of gewoon naar mensen die geloven in fair-trade, jawel, eerlijke handel.
Je kan zo onze leuke groep vrijwilligers-wereldwinkeliers verrijken.
Want vrijwilligers zijn mensen die zich belangeloos inzetten voor ‘de goede zaak’. Bij ons is die goede zaak de oneerlijke wereldverhoudingen van arm en rijk laten verdwijnen door op een voor iedereen eerlijke manie aan handel te doen. Geen aalmoezen dus.
Je vergoeding bestaat uit je persoonlijke innerlijke verrijking. De collega’s-vrijwilligers krijg je er als nieuwe vrienden bovenop bij. 
Heb je tijd en zin? Kom dan eens langs in de wereldwinkel, of bel naar Lut Devillé, gegevens zie hieronder. 
Wees welkom en voel je vrij!

Info:

- Oxfam-Wereldwinkel Heist-centrum, Noordstraat 25 bus 4 (in de gebouwen van de Krinkel), 2220 Heist-op-den-Berg, tel. 015 24 75 95,
- Contactpersoon Wereldwinkel Heist: Lut Devillé, tel. 015 25 13 53, mail lutdeville@gmail.com
- Openingsuren winkel: woensdag 14 - 17 uur, zaterdag 10. - 12 uur en 13 - 17.00 uur, en zondag 9.30 - 12.30 uur
- Vergadering elke tweede dinsdag van de maand vanaf 19.30 uur in de lokalen van de Krinkel.

Ga terug