Toneel: "Kuuroord Fontina"

door redactie

Toneelkring Vreugd & Deugd kwb Wiekevorst nodigt iedereen graag uit op hun volgende productie "Kuuroord Fontina" , een komedie van Pol Anrys in een regie van Sieglinde Geerts.

Korte inhoud:

Tina en Fons hebben al hun geld gestoken in een kuuroord dat ze, afgeleid van hun voornamen 'Kuuroord Fontina' hebben gedoopt. De zaak wil echter niet zo goed van de grond komen en ze geraken in financiële moeilijkheden.Het personeel weigert nog te werken zo lang ze niet betaald worden. De elektriciteit en het water dreigen te worden afgesloten en de deurwaarder dreigt met de verkoop van de inboedel. De laatste hoop van de uitbaters ligt in de komst van prinses Clothilde, die incognito naar hun kuuroord komt. Als die na een week kuren tevreden is over Fontina, dan is hun naam gemaakt en zijn ze gelanceerd.Omdat ze echter zonder personeel zitten en ze dat niet aan hun gasten willen laten merken creëren ze twee fictieve medewerkers, namelijk Frans, de tweelingbroer van Fons en Els, de tweelingzus van Tina. Mits het veranderen van hun outfit, lijkt dit vrij eenvoudig haalbaar, of toch niet. Zonder dat Fons en Tina het weten heeft zich echter een medewerkster van kuuroord Andromeda, de grote concurrent, ingeschreven voor de kuur en zij probeert met alle mogelijke middelen kuuroord Fontina te boycotten. Dit alles garandeert de toeschouwer af en toe een aanval op de lachspieren, en dat is ook gezond.
Speeldata zijn zaterdag 1, dinsdag 4, donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 maart om 20 u. en zondag 9 maart om 14.30 u. in de parochiezaan Wiekevorst-dorp 23 te Wiekevorst.
Kaarten aan € 8,00 te reserveren bij Zakenkantoor Verwimp, e-mail: jos.verwimp@gmail.com, tel. 014 26 03 59 tijdens kantooruren. Kaarten zijn definitief na betaling binnen 10 dagen op reknr. BE08 1043 5238 7913.

Ga terug