Toneel: "De Pillenkast"

door redactie

Naar jaarlijkse gewoonte en reeds voor de 30ste keer, speelt Mendo toneel. Dit jaar werd gekozen voor een stuk van Peter Kremel: De Pillenkast in een regie van Johan Wouters.
Wat zou u denken als de pillen in uw huisapotheek een eigen leven zouden leiden? Of beter: wat zouden de pillen in uw huisapotheek denken van het leven dat u leidt?  Wat zou u zeggen wanneer Prozac, Dafalgan, Imodium, Rilatine, Dulcolax, Touristil en alle andere medicamenten met elkaar zouden kunnen converseren en in uw pillenkast een eigen leven zouden hebben opgebouwd?
U verklaart mij gek en beweert dat dit enkel voor sprookjes is weggelegd? U kan gelijk hebben. Toch zou ik maar opletten wat u in het zicht van uw pillenkast uitspookt, al was het maar om te vermijden dat u hetzelfde lot zou ondergaan als die arme meneer Rozengeur. Zoniet schrijft men misschien ooit over u : 'Er was eens....'.
Ik verzeker u dat 'De pillenkast'  voor u en uw gezelschap het medicijn zal zijn voor een gegarandeerd hilarische avond.Wat zou u denken als de pillen in uw huisapotheek een eigen leven zouden leiden?
Of dit ook zal lukken zult u zelf moeten vaststellen bij het zien van deze superleuke en originele avondvullende komedie. Ik verzeker u dat 'De pillenkast'  voor u en uw gezelschap het medicijn zal zijn voor een gegarandeerd hilarische avond.
De voorstellingen vinden plaats in de Parochiezaal van Booischot op 15,16,18 en 21 maart, telkens om 20 u.

Ga terug