Kooklessen
door redactie
string(1) "j" string(1) "e" string(1) "a" string(1) "n" string(1) "n" string(1) "i" string(1) "n" string(1) "e" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e" string(1) "l" string(1) "l" string(1) "e" string(1) "k" string(1) "e" string(1) "n" string(1) "s" string(1) "@" string(1) "t" string(1) "e" string(1) "l" string(1) "e" string(1) "n" string(1) "e" string(1) "t" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e"Het eten in Spanje en Portugal is magnifiek en hun keukens zijn meestal eenvoudig en smaakvol. Elke regio zijn eigen specialiteit. Op 4 en 5 november organiseert de KVLV kooklessen voor wie zich wil verdiepen in de rijke culinaire traditie van het Iberisch schiereiland. De bekendste Spaanse gerechten zijn paëlla, churris, patates bravas en tortilla,… maar er is meer te ontdekken. Cordero al chilindron(lamschotel met paprika) of merluza al la sidra (heek in appelwijn),…, je smaakpapillen zullen niet teleurgesteld zijn.
Ook Portugal is een culinair paradijs. Caldeirada (visstoofpotje), gambaspicantes (pikante gambas) en arrozdoce ( rijstpap met kaneel en citroen). Je proeft de zon op je bord.
Inschrijven bij Jeannine Bellekens 015 24 77 12 of jeannine.bellekens@telenet.be met vermelding van de dag dat je komt.
De lessen gaan door op 4 en 5 november van 19 tot 22 u. in de keuken van zaal Withof.
Breng best je kookbrochure ”smakelijk” mee. Als je deze nog niet hebt, kan je ze nog steeds bestellen. Je betaalt als KVLV-lid 4€ en als niet-lid 6€ voor de kookles.