Een vreemd koppel

door redactie

Toneelkring De Broeders speelt ‘Een vreemd (vrouwen)koppel’ van Neil Simon.
Na de wereldpremière van 'iFlop', een komische thriller, kiezen we bij Toneel De Broeders weer voor een fijne komedie, origineel geschreven door Neil Simon.
We zijn in het appartement van Lief, een onverbeterlijke sloddervos. Daar komen een keer per week 5 vriendinnen bij elkaar om Trivial Pursuit te spelen. Het zijn 5 totaal uiteenlopende karakters. Ze kennen elkaar zeer goed en kunnen dan ook (bijna) alles aan elkaar kwijt.
Op een van die avonden komt Florence niet op tijd opdagen. De anderen maken zich een beetje ongerust, maar spelen toch verder... totdat er een verontrustend telefoontje komt van de echtgenoot van Florence.
Het leven van de 5 vriendinnen wordt danig op zijn kop gezet! Lief ontfermt zich over de ontredderde, maar vrij neurotische Florence, een irritant pietje-precies.... Twee grotere tegenpolen zijn niet te vinden. Met alle gevolgen van dien.
Wanneer Lief dan ook nog, met alle goede bedoelingen, twee Spaanse vrijgezelle broers uitnodigt voor een gezellig avondje, wordt de situatie alleen maar erger.
De opvoeringen van 'Een vreemd (vrouwen)koppel' gaan door op 15, 21, 22, 28 en 29 maart in het theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u.

Ga terug