Toneel: Rijen en vrijen

door redactie

De Berlaarse toneelkring Baldertejater staat in maart op de planken met “Rijen en vrijen”, een komisch stuk geschreven door Ray Cooney en geregisseerd door Hans Kraat.

Korte Inhoud:

John De Zwart is taxichauffeur van beroep en is al jaren getrouwd met Marleen. Samen wonen ze in Lier. Sinds enkele jaren is John eveneens getrouwd met Vera uit Berlaar. Om zijn “dubbelleven” probleemloos te leiden, is John gehouden aan een zeer strak uurrooster. Tot hij op een dag in het ziekenhuis belandt met een lichte hersenschudding. In de daaropvolgende verwarring probeert hij, samen met zijn goede vriend Stan, moedig af te rekenen met een eindeloze reeks goed bedoelende maar erg nieuwsgierige wijkagenten, twee steeds meer geërgerde vrouwen en de nieuwe buurman. Tot hij uiteindelijk de waarheid opbiecht... 


Hoe dit komische avontuur eindigt, ziet u tijdens de voorstellingen van "Rijen en vrijen". Voor de voorstellingen van 15, 19 en 20 maart zijn nog kaarten te verkrijgen. Deze kosten 8 euro. De andere voorstellingen zijn reeds uitverkocht.
Tickets kunnen besteld worden via de website www.baldertejater.be, of telefonisch: 0470 51 05 36. De voorstellingen gaan door in het Ontmoetingscentrum Ballaer in Berlaar.

Ga terug