Pintpongers

door redactie

De Zonderschotse Pintpongers vieren in 2015 hun 10de verjaardag. Vorige zaterdag beleefden zij dan ook hun tiende clubkampioenschap.
Ook nu had het Pintpongbestuur, Geert, Jo en Jakke, weer vijf verschillende pingpong-varianten uit hun hoed getoverd. Dat betekent dat er nu al 50 verschillende pingpong-varianten de revue gepasseerd zijn. Na een mooie pingpong-namiddag mochten zij een nieuwe clukampioen in de spreekwoordelijke bloemetjes zetten. Fikke Heremans, die nog geen enkel clubkampioenschap heeft gemist, was dit jaar de beste pintponger en mocht zich de ware kampioen noemen.
In een bloedstollende finale klopte hij Sander Van Hoogten op de meet!
Er waren ook Pintpong-titels te winnen in de aparte disciplines. De speciale jubileum-pingpong-tafel kreeg als winnaar Fikke Heremans. Dries Vercammen was de beste in de stevige wind en werd dan ook de verdiende Wind-kampioen. Een grote ronde pingpong-tafel werd volledig ingepalmd door Foppe Cannaerts, hij werd alzo onze Rond-kampioen. Pingpongen op een zwevende pingpongtafel was de specialiteit van Geert Claes, hij werd de Vliegend-tapijt-kampioen. 10 jaar geleden werden De Pintpongers geboren te Heist-Zonderschot. Met succes brengt deze Zonderschotse KWB-vereniging al 10 jaar een vaste dinsdagavond activiteit. Al wie graag een pingpong-balletje slaat, is elke dinsdagavond, vanaf 20.30 uur, welkom in zaal Withof te Zonderschot.
Op 9 oktober vieren De Pintpongers hun 10-jarig bestaan op gepaste wijze, De Pintpong-leden worden tijdig op de hoogte gebracht en houden deze vrijdagavond maar best vrij!

Ga terug