Met belgerinkel naar de winkel

door redactie

Van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei 2014 staat Berlaar weer helemaal in het teken van ‘Met belgerinkel naar de winkel’. Wie in die periode een fiets- of wandeltocht naar een deelnemende handelaar onderneemt, maakt elke dag kans op mooie prijzen. Met een officieel startmoment tijdens de wekelijkse markt op woensdag 23 april, hoopt het gemeentebestuur iedereen alvast warm te maken voor de campagne. De actie moet niet alleen het gebruik van de fiets voor korte ritjes stimuleren, maar ook de lokale handelaars ondersteunen.
Het gemeentebestuur trekt op woensdag 23 april alvast de markt op om de actie te promoten. Ze delen er wortels en enkele lotjes uit.
Want ‘Met belgerinkel naar de winkel’ kent dit jaar een nieuw concept, waardoor fietsende klanten elke dag mooie prijzen kunnen winnen. De deelnemers krijgen niet langer een stempel op een spaarkaart, maar wel elke keer een uniek Belgerinkel-lot. Dat kan je registreren op www.belgerinkel.be en zo maak je elke dag kans op één van de prijzen die over heel Vlaanderen uitgereikt worden.
“Maar ook wie geen dagprijs in de wacht weet te slepen, blijft niet noodzakelijk met lege handen achter”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Willy Beullens. “Inwoners die onze economie en de gemeente zuurstof geven, willen we graag belonen. Daarom verloten we na de campagne nog enkele prijzen onder alle Berlaarse deelnemers. In die prijzenpot zitten aankoopbons van de lokale handelaars, fietsmandjes, zadeltassen en twee unieke Belgerinkel-fietsen, aangeboden door het gemeentebestuur en de Zelfstandige Ondernemers Berlaar.”

Ga terug