Inschrijvingen Kerstmarkt Putte

door redactie

string(1) "k" string(1) "a" string(1) "t" string(1) "i" string(1) "a" string(1) "." string(1) "n" string(1) "e" string(1) "e" string(1) "f" string(1) "s" string(1) "@" string(1) "p" string(1) "u" string(1) "t" string(1) "t" string(1) "e" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e"

Putte - Hoewel de zomerse temperaturen de komende kerstsfeer nog niet direct oproepen, starten weldra reeds de inschrijvingen voor de Putse kerstmarkt.
Dit jaar vindt de kerstmarkt plaats op zondag 22 december. In navolging met de Putse feesten, die dit jaar ook resoluut voor een Kidseditie kozen, wordt ook de kerstmarkt een echt gezinsfeest. Daardoor zal de kerstmarkt dit jaar reeds starten om 14u. Dit geeft ook gezinnen met kleinere kinderen de mogelijkheid om van de kerstsfeer te genieten. Naast de Putse verenigingen zullen ook heel wat kermisattracties en markkramers kunnen deelnemen aan de kerstmarkt.
Naar goede gewoonte is er uiteraard een sfeervol vuurwerk voorzien. Tijdens de markt zal er eveneens straatanimatie zijn. Ook het sfeervol verlichten van het dorpscentrum met honderden kaarsjes wordt opnieuw gestimuleerd.
“We willen opnieuw een kerstmarkt inrichten in de echte zin van het woord. Een sfeervol kerstgebeuren waar iedereen welkom is, als standhouder en als bezoeker. Bij deze dan ook een warme oproep aan alle Puttenaars om creatief mee te werken aan een geslaagde kerstmarkt”, vult burgemeester Chris De Veuster aan.
Tijdens de laatste gemeenteraad werden alvast de inschrijvingsmodaliteiten vastgelegd. Wie al wil inschrijven kan contact opnemen via Katia Neefs: katia.neefs@putte.be (PA)

 

Ga terug