Hotel Paradiso

door redactie

string(1) "g" string(1) "u" string(1) "i" string(1) "d" string(1) "o" string(1) "." string(1) "m" string(1) "i" string(1) "l" string(1) "i" string(1) "s" string(1) "@" string(1) "s" string(1) "k" string(1) "y" string(1) "n" string(1) "e" string(1) "t" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e"

Toneelkring Sint-Jansvrienden uit Wiekevorst speelt ‘Hotel Paradiso’ op 23, 26, 29, 30 november, 3, 6 en 7 december, telkens om 20 uur, 24 november om 14.30 uur en 1 december om 19 uur.
August Bouwen is een bouwaannemer die al twintig jaar getrouwd is met Alice. Hun huwelijk heeft zwaar te lijden onder de sleur die langzaam maar zeker in hun huwelijk is geslopen. Zijn beste vriend, de architect Emiel Van Reeth is amper vijf jaar getrouwd met Irene maar ook hun huwelijk lijkt de verkeerde kant op te gaan. Irene vindt dat Emiel haar niet genoeg aandacht schenkt en komt haar beklag doen bij August en Alice. Als Emiel zich er ook nog mee komt bemoeien krijgen de koppels ruzie en lijkt een breuk onafwendbaar. Wanneer Alice dan te horen krijgt dat haar zus erg ziek is, kiest ze ervoor om haar zus bij te gaan staan. August ziet zijn kans schoon en zet zijn beste beentje voor om Irene, de vrouw van zijn beste vriend, te verleiden en mee te krijgen naar hotel Paradiso om daar samen de nacht door te brengen.
Wanneer ze daar aankomen lijkt het geluk hen niet mee te zitten. Een catastrofaal einde lijkt onvermijdbaar.
"Hotel Paradiso" in zaal Sint-Jan, Dalstraat 24 te Wiekevorst. Kaarten bestellen via guido.milis@skynet.be of via 014 26 21 00.

Ga terug