Hestival

door redactie

Op zaterdag 24 augustus zal de negende editie van Hestival doorgaan op het evenementenplein in Heist-op-den-Berg. De organisatie mikt opnieuw op 10.000 bezoekers en programmeerde voor een derde keer Kapitein Winokio. The Scabs, met frontman Guy Swinnen, staat geprogrammeerd als hoofdact.
Hestival opent de deuren opnieuw iets vroeger met Kapitein Winokio.
In 2011 won hij de MIA voor “kidspop” en sindsien verovert hij menige kinder- en volwassenenhart.
Meteen na Kapitein Winokio is het de beurt aan Protection Patrol Pinkerton. Na zowel prijzen gepakt te hebben in de Melkrockrally als de publieksprijs Dé Vedette, haalden ze dit jaar goud in het prestigieuze concours De Beloften.
Om 17.10 u. zorgen The DeVilles voor een hitsige mix van seventies rock en rauwe blues. Meteen na The DeVilles opnieuw een plaatsje voor nieuw talent van eigen bodem: Coely. Haar eerste single (Ain’t Chasing Pavements) schopte het meteen tot Hotshot van Studio Brussel, Push bij JIMtv en nr. 1 in Humo’s Arriba lijst.
Om 20 u. is het de beurt aan The Hickey Underworld, een alternatieve rockband uit Antwerpen. Zij wonnen Humo’s Rock Rally in 2006 en lieten de voorbije jaren
een verpletterende indruk na op o.a. Rock Werchter en Pukkelpop.
Headliner The Scabs zorgt vanaf 21.30 u. voor spektakel. Deze Vlaamse Rolling Stones maken de vaderlandse podia onveilig sinds 1979. In 2013 zullen ze maar vijf (nu al legendarische) zomerconcerten geven, waarvan eentje op Heistse bodem!
Na The Scabs gaan we ‘terug in de tijd’ met A Brand, welke ons podium al eens onveilig maakte tijdens de eerste editie van Hestival in 2005. Zij beloven de
Heistenaren te imponeren met een dansbare mix van hun beste hits.
Hestival wordt afgesloten met beats van Lazy Jay. Deze broers uit de Kempen producen Scream & Shout, de nieuwste single van Will.i.am samen met Britney
Spears.
Voor het tweede jaar op rij voorzien we een stukje comedy van eigen bodem. Opnieuw zal Steven Goegebeur MC van dienst zijn. Voor Heistenaren weliswaar al langer bekend, de rest van de wereld kan sinds kort lachen om de grappen van hem en zijn (Foute) Vrienden op 2BE.
Op Hestival 2013 ben je al VIP voor € 15. Hestival zorgt zoals de voorbije jaren weer voor een luxueus VIP arrangement, oftewel DELUXE Hestival. Dit professionele event ontvangt u in stijl. U geniet van
een uitgebreid warm en koud buffet, gevolgd door een onbeperkt dessertenpallet. Dit alles in een aangenaam kader waardoor DELUXE Hestival het ideale netwerkevent is waar u ondernemers uit de ruime regio rond Heist-op-den-Berg kan ontmoeten, of uw medewerkers of klanten eens origineel kan verwennen. Voor € 75 euro bent u onze Deluxe gast. Supervoordelig en exclusief dit jaar is ons DELUXE DELIGHT concept: Supervoordelig, want u kan al genieten van DELUXE DELIGHT voor amper € 15.
Exclusief, want er zijn slechts 100 DELUXE DELIGHT tickets beschikbaar!
Dit ticket omvat een ontvangst in onze DELUXE backstage, 2 dranktickets incluis, gratis en verzorgd sanitair en top of the bill : toegang tot het DELUXE buitenterras met privébar en superieur zicht op het podium.
Websites: www.hestival.be - www.deluxehestival.be
Facebook: www.facebook.be/hestival

Ga terug