feestjaar voor Chiro Heist-Centrum

door redactie

string(1) "c" string(1) "h" string(1) "i" string(1) "r" string(1) "o" string(1) "f" string(1) "e" string(1) "e" string(1) "s" string(1) "t" string(1) "e" string(1) "n" string(1) "@" string(1) "h" string(1) "e" string(1) "i" string(1) "s" string(1) "t" string(1) "-" string(1) "c" string(1) "e" string(1) "n" string(1) "t" string(1) "r" string(1) "u" string(1) "m" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e"

Heist-op-den-Berg - Inwoners van Heist-Centrum krijgen de nieuwste editie van de Chirofeestengazet in hun brievenbus. In die Chirofeestengazet vertelt Chiro Heist-Centrum over zijn activiteiten.
2014 wordt een echt feestjaar voor Chiro Heist-Centrum. Tijdens het eerste weekend van juli wordt de vijftigste editie van de Chirofeesten georganiseerd. Daarnaast vieren de Chiromeisjes dit jaar hun zeventigste verjaardag, en de Chirojongens hun vijfenzeventigste verjaardag. In de loop van het jaar worden daarom verschillende activiteiten georganiseerd, met als hoogtepunt een feestweekend op 25 en 26 oktober 2014.
Het feestjaar begint volgende maand, op zondag 2 februari, met een Dag zonder afwas. Die restaurantdag wordt dit jaar al voor de dertiende keer georganiseerd. In de Chirofeestengazet vindt men een inschrijvingsstrook voor die restaurantdag.
Op zondag 2 februari mag je de kookpotten en de afwasborsteltjes in de kast laten. Die zondagmiddag organiseert Chiro Heist-Centrum immers zijn dertiende Dag zonder afwas. Die restaurantdag vindt plaats in zaal De Zwaan, in de Stationsstraat in Heist-op-den-Berg. Je kunt eten om 11.30 uur of om 13.15 uur.
Zodra je de benen onder de tafel gestoken hebt, zal je vergast worden op een heerlijke tomatensoep. Vervolgens kun je kiezen tussen een koninginnenhapje, een varkenshaasje met wintergroentjes, een kipfilet met Provençaalse saus, jonge heilbot met prei of een vegetarische pasta met tomatensaus, basilicum en wokgroentjes. Elk gerecht wordt zowel met kroketten als met puree geserveerd; de pasta wordt geserveerd met brood. Voor het dessert heb je de keuze tussen rijstpap, chocolademousse of bosbessenlekkernij.
Voor meer informatie kun je terecht op http://chirofeesten.heist-centrum.be. Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 januari. Je kunt ook telefonisch je bestelling doorgeven op het nummer 0472 90 19 49, of via het e-mailadres chirofeesten@heist-centrum.be

 

Ga terug