Energietour

door redactie

Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom komt het Vlaams energiebeleid toelichten. Dit zal o.a. gebeuren tijdens een gespreksavond in cc Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. 
Het beleidsdomein energie staat voor grote veranderingen, die zeer tastbaar zullen zijn voor elke Vlaming. Als Vlaams minister voor Energie ziet AnnemieTurtelboom het als een belangrijke opdracht om alle facetten hiervan grondig uit te leggen. Daarom plant ze dit jaar een heuse tour waarbij ze met een interactieve presentatie steden of gemeenten bezoekt. Tijdens dezegespreksavond, helemaal gewijd aan het thema energie, zal de minister ruim de tijd nemen om de inwoners te informeren en hun vragen te beantwoorden. 
Ook in onze gemeente houdt minister Turtelboom halt. Op donderdag 30 april zal de minister halt houden in Heist-op-den-Berg. Onze gemeente doet al heel wat om efficiƫnter en solidair met energie om te gaan, maar natuurlijk willen we het altijd beter doen. Wil je graag weten wat wij als Heistenaar kunnen doen om beter met energie om te gaan? Kom dan met al uw vragen naar deze activiteit en verruim je kennis. Indien je je energiefactuur meebrengt krijg je ook hierover advies op maat.
De gespreksavond met Annemie Turtelboom gaat door in cc Zwaneberg op donderdag 30 aprilom 20 uur. De inkom is gratis, maar gezien de beperkte capaciteit van de zaal is reservering gewenst. Hiervoor kun je een email sturen aan bosman.muriel@gmail.comof bellen op 0477 78 99 08.

Ga terug