Ecologisch wonen

door redactie

string(1) "i" string(1) "n" string(1) "f" string(1) "o" string(1) "@" string(1) "d" string(1) "u" string(1) "r" string(1) "a" string(1) "b" string(1) "r" string(1) "i" string(1) "k" string(1) "." string(1) "b" string(1) "e"

Beerzel - De verkoop van 17 loten in de verkaveling “Veldenstraat” in de Kievitstraat te Beerzel is gestart. Ecologisch wonen in een kindvriendelijke omgeving wordt beoogd.
De nieuwe verkaveling “Veldenstraat” is een uitbreiding van een reeds gerealiseerde verkaveling op wandelafstand van Beerzel dorp. Het nieuwbouwproject is ingebed in een rustige kindvriendelijke omgeving. Elk huis heeft zijn eigen tuin en er is een gemeenschappelijke recreatieve zone voorzien.
Durabrik verkoopt tien loten voor halfopen bebouwing. Op dezelfde locatie biedt zusterbedrijf Victor zeven loten aan voor open bebouwing.
De architectuur is vrij maar de kopers kunnen ook voor bouwonderneming Victor kiezen die woningen op maat bouwt.  Durabrik geeft de bouwheer keuze uit drie verschillende bouwstijlen: klassiek, modern of hedendaags. De bouwstijlen passen bij elkaar omdat materialen zoals de gevelstenen op elkaar afgestemd zijn.
De koppelwoningen van Durabrik met geïntegreerde garage zijn compacte, kwaliteitsvolle energiezuinige woningen met veel aandacht voor de functionaliteit en de ruimtebeleving.
Elke woning is voorzien van een houten trap, op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een vierde kamer. De badkamer heeft een aparte douche, bad, lavabo en wc. Daarnaast is er ook een tweede apart toilet voorzien. De isolatie, gevelstenen en dakpannen zijn voor de beste kwaliteit. De garage heeft een sectionaalpoort.
Bouwonderneming Victor, opgericht in 2010, richt zich op wie volledig vrij wil zijn in zijn keuze zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Er kan beroep gedaan op Victor voor een totaalpakket van diensten.
De oppervlakte van de loten voor halfopen bebouwing varieert van 384m2 tot 530 m2. De kosten variëren tussen 96.800 en 103.400 euro, exclusief kosten.
Een Durabrikwoning start vanaf 199.000 euro.
Inlichtingen op www.durabrik.be  of info@durabrik.be of telefonisch 09-280.6.60.(PA)

Ga terug