aanpassingswerken aan de Markt Berlaar

door redactie

Inwoners van de gemeente Berlaar kunnen binnenkort meedenken over de aanpassingswerken aan de Markt. Het gemeentebestuur organiseert enkele werkvergaderingen om de opmerkingen en suggesties van de inwoners hierover te horen.
In Berlaar staan er de komende jaren heel wat omgevingswerken op het programma. Ook de Markt in het centrum van de gemeente zal daarbij aan bod komen. Omdat de mening van de Berlaarse inwoners belangrijk is, organiseert het gemeentebestuur enkele werkvergaderingen waarin burgers suggesties en ideeën kunnen aanbrengen.
De leden van deze werkgroep overleggen tijdens de planuitwerking met de ontwerpers en de specialisten van de gemeente.  Vanuit hun eigen kennis en ervaring mogen ze dan opmerkingen geven over het ontwerp van de openbare ruimte en het thema mobiliteit.  
Alle inwoners  nemen persoonlijk deel, maar er wordt wel verwacht dat ze de belangen van hun directe leefomgeving mee kunnen verwoorden.
De eerste werkvergadering vindt plaats op donderdag 13 november in de Petruszaal van Ontmoetingscentrum Ballaer (Markt 27). De vergadering start om 19.30 uur. Om deel te nemen aan deze vergadering moet je je voor 29 oktober inschrijven via openbarewerken@berlaar.be of 03 410 19 34. Geïnteresseerden vermelden hun naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, motivatie en of ze ondernemer of bewoner zijn. De begeleidingsgroep bestaat uit maximaal 40 personen. Bij grote belangstelling wordt er een selectie gemaakt op basis van het evenwicht en de motivatie van de deelnemers.

Ga terug